Personvernerklæring

Hvem er målgruppen for Onkologisk Forum?

Nettsiden Onkologiskforum.org er tilrettelagt for helsepersonell og ansatte i farmasøytisk industri. Om du ikke jobber innen onkologi, eller innen farmasøytisk industri og du velger å navigere videre på våre nettsider gjøres dette på eget ansvar.

Media

Alle bilder og grafiske elementer på onkologiskforum.org er beskyttet av opphavsrett og skal ikke gjenbrukes eller kopieres uten egen tillatelse fra onkologisk forum.

Informasjonskapsler

Om du besøker våre nettsider, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Klikker du «jeg er helsepersonell og/eller jobber innen farmasøytisk industri» på forespørsel lagres en informasjonskapsel i din nettleser. Den er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å svare på spørsmålet om du er helsepersonell eller jobber innen farmasøytisk industri på nytt neste gang du besøker våre nettsider. Disse informasjonskapslene utløper etter 40 dager.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Vi benytter Gyro for å registrere din påmelding. Dette betyr at dine personopplysninger ikke lagres på våre nettsider, men er i trygge hender hos Gyro. Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.